Innovatieprocessen Faciliteren

Begeleiden van medewerker-gedreven innovatieprocessen

 

Interesse? Contacteer ons!

BEDENK ontwerpt en faciliteert medewerker-gedreven innovatieprocessen. Van brainstorms over design sprints tot innovatie bootcamps.

Samen met u definiëren we de juiste vraag en stellen we het team samen. Vervolgens maken we een plan van aanpak, schrijven we de processen uit en leiden we de workshops in goede banen.

Met onze gestructureerde aanpak halen we het beste uit de collectieve intelligentie van jouw medewerkers en focussen we strak op het resultaat.

Brainstorm Faciliteren

Een brainstorm is een gestructureerd groepsproces dat ervoor zorgt dat je als team op zo kort mogelijke tijd de best mogelijke ideeën bedenkt. Het is een bijzonder krachtige tool wanneer je hem juist weet te gebruiken.

 

Meer over Brainstorm Faciliteren

Design sprint

Een design sprint is een kort en krachtig innovatietraject van 6 tot 8 workshop dagen. Ideaal voor teams die willen beginnen met medewerker-gedreven innovatie.

 

Meer over Design sprint

Innovatie Strategie

Indien je wendbaar wil blijven, zal je regelmatig moeten nadenken over de (innovatie)strategie. Door dit samen met je team te doen, zorg je voor een grotere betrokkenheid en buy in.

 

Meer over Innovatie strategie

Interesse?

Is je innovatieve spier geprikkeld? Wil je weten hoe wij je kunnen helpen?

contacteer ons