Over Bedenk

IDEEËN ZIJN DE BOUWSTENEN VAN DE NIEUWE ECONOMIE

Onze missie

Wij helpen organisaties creatiever en innovatiever worden van binnenuit zodat ze wendbaar worden en zelf een toekomst kunnen creëren waar people, planet én profit beter van worden.

Onze Visie

De snelheid van verandering neemt enkel toe. Organisaties die voorop willen blijven, zullen zich moeten aanpassen. Ze zullen hyper wendbaar moeten worden zodat ze zélf het initiatief kunnen nemen en de lijnen vooor de toekomst uitzetten.

Wij geloven dat medewerkers dé innovatiemotor van een organisatie kunnen zijn. Ze kennen immers de sector, de klanten en ook de “binnenkant” van het bedrijf als geen ander. Ze zijn dus de ideale kandidaten om mee na te denken over de toekomst van de organisatie.

Om te werken aan zo’n cultuur van innovatie, wil je als manager niet zomaar wat proberen. Je wil exact weten wat je al goed doet en waar het beter kan. Daarom zetten we in op de ontwikkeling van laagdrempelige, wetenschappelijk onderbouwde tools die ons helpen een nauwkeurig beeld te schetsen en de inzichten uit de wetenschap te vertalen naar de praktijk.

Onze waarden

Co-creatief:
Innoveren is een teamsport. Daarom werken we onverbiddelijk co-creatief. Zowel intern, met onze eigen collega’s, als bij en met onze klanten. Dat betekent bijvoorbeeld ook dat de collega’s zo vaak mogelijk naar kantoor komen. Digitaal overleg kan immers niet tippen aan the real thing!

Evidence based:
We hoeven zelf geen wetenschappers te zijn, maar we erkennen de toegevoegde waarde van de wetenschap in ons vakgebied. We houden constant de vinger aan de pols om mee te zijn met de laatste nieuwe inzichten uit de domeinen arbeidspsychologie en economie. Zo kunnen we er gerust in zijn dat wat we meten, wat we onze klanten aanraden en wat we samen met hen doen, ook écht werkt. Zo maken we het verschil.

Ondernemend:
De toekomst is aan de “snellen”. Ook in ons eigen werk geven we daarin het voorbeeld: we zijn alert voor opportuniteiten, we wachten niet tot ons iets gevraagd wordt en we hebben geen schrik om ergens onze tanden in te zetten. Dit geldt zowel binnen onze eigen organisatie als voor het werk dat we bij klanten doen.

 

Plezant:
Albert Einstein zei het al: “Creativity is intelligence having fun”. Plezier stimuleert creativiteit. En wat je graag doet, doe je vaker en beter. Daarom zorgen we ervoor dat wij dat plezier meebrengen. Werken bij ons en met ons is leuk, inspirerend en geeft energie.

Zorgzaam:
Bedrijven zijn maar wendbaar en veerkrachtig als hun mensen dat zijn. En mensen kunnen maar floreren als ze gezien en zorgzaam behandeld worden, zowel fysiek als mentaal. Daarom gaan we steeds zorgzaam om met de medewerkers bij onze klanten, met onze klanten zelf én met onze eigen collega’s.

Onze collega’s als begeleiders van jouw innovatief denken.

Ontmoet het Bedenk team

Sofie Dieltjens

Senior innovatieconsultant (freelance)

Evert Desmidt

Senior innovatieconsultant (freelance)

Tanya Van Rompuy

Senior innovatieconsultant (freelance)

Mark Vandael

Senior innovatieconsultant (freelance)

Bedenker worden?

Bedenk groeit en bloeit. We zijn steeds op zoek naar gedreven consultants.
Ben jij gebeten door medewerker-gedreven innovatie? Inspireert onze visie jou? Denk je dat we een goede match zouden zijn?

Hoe werken wij?

Enkele impressies uit ons dagelijks leven...