Trainen van  Innovatieskills

Innoveren kan je leren! Daarom bieden we in-company trainingen aan voor individuele medewerkers, teams en managers.

 

Interesse? Contacteer ons!

Creativiteit en innoveren zijn twee van de belangrijkste 21st century skills voor elke medewerker (WEF, 'Future of jobs report'). Gelukkig kan je die skills ook trainen. Dat kan gaan over jouw individuele creativiteit, innovatiever worden als team, als teamlead leren hoe je meer creativiteit stimuleert bij je teamleden of als manager hoe je de innovatiecultuur kan aansturen.

Onze trainers bij Bedenk zijn gepassioneerde professionals met uitgebreide ervaring in het overbrengen van kennis. Verwacht geen droge theoretische sessies, maar een interactieve workshop die deelnemers inspireert en motiveert om direct aan de slag te gaan.

Onze trainingen worden aangeboden als op zichzelf staande in-company workshops of als onderdeel van grotere veranderings- of innovatietrajecten.

Training Design thinking

Leer denken en innoveren als een designer. Design thinking heeft de wereld de voorbije jaren veroverd. Terecht. We kunnen immers veel leren van hoe designers te werk gaan: Welke attitudes en skills heb je nodig? En welk proces en methodes zet je in? 

 

Meer over Training Design Thinking

Training efficiënt brainstormen

Wat zijn de regels van een professionele brainstorm? Tijdens deze praktische basistraining maak je kennis met de 3 essentiële stadia van een succesvolle brainstormsessie. Bij elke fase worden verschillende technieken gedemonstreerd die we direct in de praktijk brengen. 

 

Meer over Training efficiënt brainstormen

Masterclass innovatiecultuur

In deze masterclass krijg je als manager inzicht in het opbouwen van een duurzame innovatiecultuur binnen jouw organisatie. Ontdek het antwoord op de vraag: "Hoe creëer ik een omgeving die innovatie stimuleert en ondersteunt?"

 

Meer over Masterclass innovatiecultuur

Interesse?

Is je innovatieve spier geprikkeld? Wil je weten hoe wij je kunnen helpen?

contacteer ons