Training Efficiënt Brainstormen

brainstormen.jpg
Bedenk meer en betere ideeën

"Iedereen kan brainstormen" Tenminste, dat is wat de meeste mensen denken. Vaak worden de meest elementaire regels van een brainstorm echter volledig genegeerd. Hierdoor verliest een brainstorm het grootste deel van zijn potentieel. Wat jammer is, want brainstormen is een zeer krachtig hulpmiddel ... als het correct wordt gebruikt.

Hoe organiseert u een brainstorm?

Wanneer gebruik je een brainstorm? In deze hands-on basisopleiding leren wij u de 4 stappen van een succesvolle brainstorm: vraag, divergentie, convergentie en activering. Voor elke fase presenteren we verschillende technieken die onmiddellijk worden toegepast, door gebruik te maken van uw eigen professionele vraagstukken.

Resultaat

Na deze training zal uw brainstorm een veel beter resultaat opleveren. Bovendien kunt u beter beoordelen wanneer u een brainstorm hoeft te gebruiken. En ten slotte moet je zelf een eenvoudige brainstorm kunnen organiseren en faciliteren.

Voor wie is deze training bedoeld?
  • Elke professional die tijdens een brainstorm effectiever wil zijn

  • Elke leidinggevende die van tijd tot tijd een brainstorm organiseert en faciliteert

nws

  


Deze innovatieve organisaties werden al door Bedenk getraind:

 

  • aveve logo
  • vrt logo
  • tu eindhoven logo

 

Contacteer ons!

Benieuwd wat medewerker-gedreven innovatie aan jouw organisatie kan bijdragen? Of zit je met een uitdaging en wil je ons even aan de tand voelen hoe we kunnen helpen? Contacteer ons gerust, wij komen graag op de koffie.