Ontketen innovatie binnen jouw team met onze in-company brainstormtraining!

Training opleiding brainstormen

Ben je klaar om de creatieve stuwkracht van jouw team te versterken en het potentieel van jouw bedrijf volledig te benutten? Ontdek de kracht van onze op maat gemaakte In-Company Brainstormtraining, exclusief ontworpen door Bedenk voor jouw team.

 Waarom onze in-company brainstormtraining?

1. Bedrijfsspecifieke Focus:
Onze training is afgestemd op de unieke uitdagingen en doelen van jouw bedrijf. We gaan verder dan standaardbenaderingen en bieden oplossingen die naadloos aansluiten bij jouw zakelijke behoeften.

2. Aanpasbare Programma's: 
Flexibiliteit staat centraal. Kies uit een scala aan modules en pas de training aan op basis van de specifieke eisen van jouw team en industrie. Maatwerk voor maximale impact!

3. Team Building op de Werkvloer:
Bevorder een cultuur van samenwerking en creativiteit rechtstreeks op de werkvloer. Onze in-company training integreert teambuildingactiviteiten die specifiek gericht zijn op de dynamiek binnen jouw organisatie.

4. Praktijkgerichte Methodologie:
Leer niet alleen theoretische concepten, maar pas deze direct toe op echte bedrijfsscenario's. Onze praktijkgerichte aanpak zorgt ervoor dat jouw team niet alleen denkt, maar ook handelt.

Voor wie is deze training bedoeld?

  • Elke professional die tijdens een brainstorm effectiever wil zijn

  • Elk team dat meer creativiteit en innovatie aan de dag wil leggen

  • Elke leidinggevende die van regelmatig een brainstorm organiseert en faciliteert

Hoe lang?

De training brainstormen bestaat in verschillende formats, afhankelijk van het gewenste resultaat:

  • 1 dag voor teams die een compacte introductie willen in het brainstormproces
  • 2 dagen voor teams die een grondig begrip willen krijgen van het proces en verschillende technieken hands on willen uitproberen
creativiteit Hoe? Zo!

Literatuur

Als handboek gebruiken we het standaardwerk 'Creativiteit Hoe? Zo!' (LannooCampus, 2023) waarvan 'onze' Pieter Daelman co-auteur is. Ideaal als naslagwerk voor je collega's!

Waarom nu investeren?

Jouw bedrijf verdient een boost van creativiteit en innovatie! Boek vandaag nog onze in-company brainstormtraining en geef jouw team de tools om grenzen te doorbreken en oplossingen te genereren die de concurrentie voorblijven.

Zet de eerste stap naar bedrijfssucces - schrijf je team nu in en transformeer jouw organisatie!

 


 

Deze innovatieve organisaties werden al door Bedenk getraind:

  • aveve logo
  • vrt logo
  • tu eindhoven logo

Contacteer ons!

Benieuwd wat medewerker-gedreven innovatie aan jouw organisatie kan bijdragen? Of zit je met een uitdaging en wil je ons even aan de tand voelen hoe we kunnen helpen? Contacteer ons gerust, wij komen graag op de koffie.