Think tank begeleiden

Think tank development

Omdat de beste ideeën van binnenuit komen

Natuurlijk, elke succesvolle innovatie of changeproject start met een verrassend idee. Maar waar komen die ideeën vandaan? Van binnen de organisatie toch? Uiteraard, en dat is nu net de uitdaging: hoe kunnen we er zeker van zijn dan onze mensen zich zo betrokken voelen date er een constante flow van dit soort ideeën ontstaat?

Wat is dat juist, een Think Tank?

Een think tank is een intern team van gemotiveerde mensen die op regelmatige basis samenkomen. De teamleden komen uit de verschillende geledingen van de organisatie, hebben verschillende achtergronden en competenties en vaak ook verschillende denkstijlen.

De denktank heeft als taak om oplossingen te bedenken voor uitdagingen die het management hen voorlegt. Ze werken binnen een helder kader en bij elke opdracht krijgen ze en duidelijke briefing met doelen en randvoorwaarden waaraan de oplossingen moeten voldoen.

nws

 

Think tank presentatie

Bekijk presentatie

Ontdek stap voor stap hoe wij zo'n interne think tank succesvol begeleiden. Bekijk de presentatie

 


 

Brunel think tank

Lees Brunel Case

Ben je al overtuigd en wil je meer informatie over de positieve effecten die een think tank heeft op de toekomst van de organisatie en het engagement van jouw mensen? Lees dan hier de Brunel case


 

Contacteer ons!

Benieuwd wat medewerker-gedreven innovatie aan jouw organisatie kan bijdragen? Of zit je met een uitdaging en wil je ons even aan de tand voelen hoe we kunnen helpen? Contacteer ons gerust, wij komen graag op de koffie.