In 9 stappen naar een future proof innovatiecultuur 

Wat is het belang van innovatiecultuur binnen een organisatie?

 

Wat is het belang van innovatiecultuur binnen een organisatie?
WAT?

De veranderingen in de markt nemen exponentieel toe. Bedrijven moeten mee. Stilstaan is immers achteruit gaan. Maar heel wat organisaties worstelen met deze nieuwe snelheid en weten niet waar te beginnen.

Tijdens deze interactieve keynote ontdek je hoe je die innovatiecultuur in kaart kan brengen. En wat kan je vervolgens kan doen om aan die cultuur te werken.

Aan de hand van het evidence based Cromax model laten we je ontdekken wat de belangrijkste parameters zijn voor een duurzame innovatiecultuur.

We geven je inzichten in de meest voorkomende valkuilen en laten je aan de hand van inspirerende praktijkvoorbeelden zien hoe het anders en beter kan. 

 

VOOR WIE? 

Deze keynote is bij uitstek geschikt voor alle kenniswerkers binnen organisaties die een duurzame innovatiecultuur willen ontwikkelen.

Deze sessie is ook geschikt voor grote groepen

 

DUUR

1 tot 1,5 uur

Kan ook als workshop van een halve dag tot een dag (kleinere groepen)

 

Bekijk hieronder een fragment:

 

 

nws

Contacteer ons!

Benieuwd wat medewerker-gedreven innovatie aan jouw organisatie kan bijdragen? Of zit je met een uitdaging en wil je ons even aan de tand voelen hoe we kunnen helpen? Contacteer ons gerust, wij komen graag op de koffie.