Future proof leadership

Wat is de rol van een leider binnen creativiteit en innovatie?

 

keynote Future proof leadership
WAT?

"Het is niet de rol van de creatief leider om zelf alle ideeën te bedenken", zei Sir Ken Robinson al, "het is zijn taak om de omstandigheden te creëren waarin anderen die ideeën kunnen bedenken."

Tijdens deze keynote ontdek je wat jij, als leidinggevende, kan doen om meer en betere ideeën uit je mensen te halen. Welke leiderschapsstijl pas je best toe? En wat zijn de valkuilen? 

Vanuit het evidence based Cromax model focussen we op de belangrijkste aspecten waar je als leidinggevende op dient te letten:

  • Richting geven
  • Creativiteit stimuleren
  • Toekomstgericht beslissen

We geven je inzichten in jouw valkuilen en laten je aan de hand van inspirerende praktijkvoorbeelden zien hoe het anders en beter kan. 

 

VOOR WIE? 

Deze keynote is bij uitstek geschikt voor alle leidinggevenden binnen organisaties die meer creativiteit en intrapreneurship willen stimuleren bij hun medewerkers.

Deze sessie is ook geschikt voor grote groepen

 

DUUR

1 tot 1,5 uur

Kan ook als interactieve workshop van een halve dag (kleinere groepen)

 

Bekijk hieronder een fragment:

 

 

nws

Contacteer ons!

Benieuwd wat medewerker-gedreven innovatie aan jouw organisatie kan bijdragen? Of zit je met een uitdaging en wil je ons even aan de tand voelen hoe we kunnen helpen? Contacteer ons gerust, wij komen graag op de koffie.