Boost je individuele creatieve vaardigheden

"Creatief dat ben je, of dat ben je niet", zegt men wel eens. Maar klopt dat wel? En hoe kan je je persoonlijke creativiteit dan trainen?

 

Boost je individuele creatieve vaardigheden
WAT?

Tijdens deze zeer interactieve keynote ontdek je hoe creativiteit werkt in een zakelijke omgeving. Je leert het belang van business creativity en hoe je het kan inzetten om elke dag opnieuw meer en betere ideeën te bedenken.

We focussen ons op de 5 belangrijkste vaardigheden die je kan ontwikkelen om jouw persoonlijke creativiteit helemaal open te laten bloeien:

  • Uitstellen van je oordeel
  • Denken in alternatieven
  • Flexibel associëren
  • Anders kijken
  • Verbeeldingskracht gebruiken

We geven je inzichten in jouw valkuilen en gaan aan de slag met lichte, leuke oefeningen waar je energie van krijgt

Nadien kunnen de deelnemers eventueel ook nog een oefenboekje meekrijgen om die nieuwe inzichten te blijven trainen en zo nog beter te verankeren in hun nieuwe manier van werken.

 

VOOR WIE? 

Deze keynote is bij uitstek geschikt voor alle kenniswerkers van hoog tot laag binnen organisaties die meer creativiteit en intrapreneurship willen stimuleren bij hun medewerkers.

Deze sessie is ook geschikt voor grote groepen

 

DUUR

1 tot 1,5 uur

Kan ook als workshop van een halve dag (kleinere groepen)


 

 

 

nws

Contacteer ons!

Benieuwd wat medewerker-gedreven innovatie aan jouw organisatie kan bijdragen? Of zit je met een uitdaging en wil je ons even aan de tand voelen hoe we kunnen helpen? Contacteer ons gerust, wij komen graag op de koffie.